Elektriker i Slangerup

Står du og mangler en autoriseret elektriker i Slangerup, der er kvalitetsbevidst og har konkurrencedygtige priser? Så er vi de rette for dig

 

En elektriker med mange kompetencer

Uanset, hvilke el-installationer, du skal have udført, står vi klar til at hjælpe dig. Vores hold af professionelle elektrikere stræber efter at give dig den bedste oplevelse og brænder hver og en for faget. Det er derfor din garanti for en høj kvalitet.

Som elektriker har vi meget erfaring inden for branchen og kan derfor rådgive dig, så du får den løsning, der passer dig bedst.

Har du brug for hjælp fra en billig elektriker i Slangerup, kan du kontakte os nu for et uforpligtende tilbud på 61 71 31 66.

Vi udfører eksempelvis:

 • Installation af belysning
 • Professionelt el-tjek
 • Energioptimering
 • Totalinstallationer
 • Udskiftning af el-tavler
 • Energioptimering

Vi hjælper dig også, hvis du har behov for hjælp til el-installationer i Ølstykke, Farum, Jyllinge eller Ballerup. Som elektriker tilbyder vi hjælp til både privat og erhverv.

Bæredygtighed og grøn omstilling

De seneste årtier har bæredygtighed og den grønne omstilling spillet en større rolle i vores samfund. Vi støtter de klimavenlige løsninger, og derfor vil vi gerne være din ønskede elektriker i Slangerup, når du vil være mere energivenlig. Dette gavner både kloden og pengepungen.
Vi kan eksempelvis hjælpe dig, hvis du ønsker solceller eller varmepumper. Vi har stor ekspertise inden for begge typer af installationer og har blandt andet installeret mere end 1000 varmepumper. Vi er samtidig VE-godkendt af Energistyrelsen, hvilket betyder, at vi er blandt de bedste i branchen til at installere vedvarende energianlæg.
Har du brug for en elrenovering, er vi eksperter i komplette elrenoveringer. Her kan vi udskifte og renovere dine nuværende el-installationer, så de bliver bæredygtige op up-to-date.

Modtag et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en professionelt El installatør.
Vores dedikeret team sidder klar til at hjælpe dig, på enten telefon eller mail.

4

Gode grunde til at vælge

NK el-service ApS

Vi sætter en ære i det vi gør, vi bestræber os altid på at gøre vores bedste for at yde dig den bedste service.

 • Kundetilfredshed

  Vi sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder

 • Vi spænder bredt

  Vi kan løse alle el opgaver, både for private og erhverv

 • Grøn omstilling

  Vi har installeret over 1000 varmepumper siden 2020

 • Vi er stolt sponsor af ØFC

  Som en del af det lokale erhvervsliv, yder NK-ELSERVICE sin opbakning til idrætslivet i lokalområdet.